domingo, 21 de octubre de 2007

Bellesa de la mort (Belleza de la muerte)

Han passat els dies i ja som ben entrats a la tardor. Les darreres setmanes han estat difícils emocionalment parlant. He hagut de fer front a una mort bastant directa i, per primera vegada, he hagut de fer-me càrrec de petits detalls funeraris que m’han mostrat fins a on arriba el negoci de la mort. No vull preguntar-me què passa si no pots fer front al seguit de despeses que suposa el traspàs d’una persona. Ara no.

Els dies s’escurcen…, com les nostres vides. Mentre escric aquesta breu reflexió, he dissenyat l’esquela de la Montse Arcos escoltant l’Obertura de Tristany i Isolda… tot molt tètric, sí, però increïblement bell.


(Han pasado los días y ya hemos entrado de pleno en el otoño. Las últimas semanas han sido difíciles emocionalmente hablando. He tenido que hacer frente a una muerte bastante directa y, por primera vez, he tenido que hacerme cargo de pequeños detalles funerarios que me han mostrado hasta donde llega el negocio de la muerte. No quiero preguntarme qué pasa si no puedes hacer frente a la serie de gastos que supone el deceso de una persona. Ahora no. Los días se acortan…, como nuestras vidas. Mientras escribo esta breve reflexión, he diseñado la esquela de Montse Arcos escuchando la Obertura de Tristán e Isolda… todo muy tétrico, sí, pero increíblemente bello).

No hay comentarios: